De TV van gisteren: Spannende cliffhanger Celblok H trekt 581.000 kijkers

Het was even schrikken voor de kijkers van Celblok H. Overleeft Suus de gevangenis of is het voorbij? 581.000 kijkers maken zich ernstig zorgen.

Celblok H. heeft dit seizoen niet meer de kijkcijfers gehaald waar het ooit mee begon. Toch is er een groep vaste fans die bleef meeleven met Isa Hoes en haar mede-gedetineerden. En die kregen tijdens de seizoensfinale flink wat voor hun kiezen. Brinkhorst sloeg weer eens toe.

Het is nog niet bekend of er een vijfde seizoen komt van Celblok H.

Droomhuis Gezocht

Droomhuis gezocht had voor het eerst een homostel dat een huis in het buitenland zocht. John en Jan gingen met Sybrand huizen shoppen in Spanje en Omroep MAX trok daarmee 1,8 miljoen kijkers. Tussendoor had Sybrand, zoals altijd, gezellige weetjes paraat voor de kijkers. Iets met een lepradorp en een gitaar.

Voetbal Inside

De voetbalshow onder leiding van Wilfred Genee trok maandag 902.000 kijkers. Dat had natuurlijk alles te maken met de wanprestatie van Oranje afgelopen zaterdag en de daaruit volgende vraag wie de nieuwe bondsoach moet worden. Daar hebben de mensen thuis ook wel een mening over.

Meer over:

Reageren