De TV van gisteren: Spectaculair Hunted sluit af met 677.000 kijkers

22 november 2016 09:00 | kijkcijfers | Door Televizier

In Hunted moesten gewone Nederlanders uit handen van een opsporingsteam zien te blijven. En dan lukte in de finale maar 1 man. Evert.

Evert Kramer is een ex-marinier en hij was zo goed dat hij op z'n sloffen de eindstreep haalde, een helikopterplatform in Noordwijk. Evert presteerde het zelfs om in de helikopter te zitten die vanuit Lelystad vertrok. Het einde van Hunted was al met al behoorlijk enerverend. En dat vonden 677.000 kijkers ook.

En natuurlijk was het Evert zelf die veel bewondering opriep.

Privacy

Alleen het einde van Hunted deed wat wenkbrauwen fronsen. Daarin concludeerde het hoofd van het Hunted-team dat dit programma had bewezen dat we allemaal meer privacy moeten inleveren zodat opsporingsteams nog meer bevoegdheden krijgen opdat alle slechteriken gepakt worden.

Komt een man bij de dokter

Het best bekeken programma op primetime was Radar met bijna 1,7 miljoen kijkers, gevolgd door Spoorloos met 1,6 miljoen. Op RTL 4 werd het miljoen niet gehaald met De reis van je leven en Het perfecte plaatje. Bij SBS deed de vervanger van Dokter TInus het best aardig. Het komische sketches programma Komt een man bij de dokter trok 787.000 kijkers. En daar ging het er lekker flauw aan toe.

Meer over