Kijkcijfers dinsdag 17 september 2019

De TV van gisteren: Sterren op het Doek met Floortje blijft overeind tegen voetbal

Veruit de meeste mensen keken naar de voetbalwedstrijd Ajax - Lille, maar het tegelijkertijd uitgezonden Sterren op het doek bleef fier overeind met 745.000 kijkers. Ditmaal mocht Floortje Dessing kiezen uit drie schilderijen. 
Het waren voor Sterren op het doek zelfs de meeste kijkers tot nu toe. En het was een opvallende aflevering waarin een van de kunstenaars ervan overtuigd was dat haar schilderij het allerbeste was. Maar zoals meestal komt hoogmoed voor de val. 

Prinsjesdag

2,1 miljoen kijkers zagen Ajax met 3-0 winnen in de Champions League, De wereld draait door had 1,3 miljoen kijkers en 904.000 mensen schakelden in voor Prinsjesdag waarin het natuurlijk vooral over de baard van Willem-Alexander ging. Er was ook kritiek. 

Beau

Beau van Erven Dorens moest het gedeeltelijk opnemen tegen het voetbal en dat pakte niet zo lekker uit voor de talkshow. Beau trok 287.000 kijkers. De mensen die niet keken misten een klauterpartij van de presentator en YouTuber Kalvijn die de balkonscène wilden naspelen door illegaal op een balkon te klimmen. 

Meer over:

Reageren