De TV van gisteren: Studio Olympic Park begint goed

De Olympische Spelen zijn nog niet begonnen maar Henry Schut en Edith Bosch zaten donderdag al wel klaar voor de eerste editie van hun Olympische talkshow Studio Olympic Park die 565.000 kijkers trok. 

Helemaal niet slecht voor een eerste edtiie van de late night show die de tweede grote klus van de zomer is voor Heny Schut. Hij had hockeyster Maartje Paumen, wielrenster Marianne Vos en chef de Mission Maurits Hendriks te gast in de studio in Rio. Het commentaar van de kijkers na aflevering 1 van Studio Olympic Park is nog niet unaniem positief.

Sidekick Edith Bosch kwam nog niet veel aan het woord.

Dotan

De NOS maakte ook bekend onder welk nummer we alle hoogte- en dieptepunten gaan zien deze Olympische Spelen. Het is een nieuw nummer van Dotan geworden. En natuurlijk riep ook dat gemengde gevoelens op.

DWDD Summerschool

De DWDD Summerschool-colleges van De Wereld Draait Door waren tot nu toe van een wisselend niveau, maar die van Jeroen Wollaars over Duitsland was misschien wel de beste tot nu toe. Correspondent Wollaars legde voor het oog van 777.000 kijkers het 'Wir schaffen das'-beleid van Angela Merkel uit en bleek een geboren redenaar.

 

 

Meer over:

Reageren