De TV van gisteren: Succesvolle avond voor SBS 6

SBS 6 scoorde vrijdagavond ontzettend goed met Hart van Nederland en Shownieuws. De programma’s trokken respectievelijk 850.000 en 831.000 kijkers naar de zender van John de Mol. Daarmee lijkt SBS 6 de absolute winnaar van de vrijdagavond. Wegens een technische storing zijn alleen de kijkcijfers van de NPO (nog) niet geregistreerd.

Voordat 850.000 Nederlandse televisiekijkers naar bed gingen keken ze nog even naar Hart van Nederland. Daar zagen ze een schattig meisje dat vluchtte uit Syrië en nu deelneemt aan de Nijmeegse Vierdaagse. Het hart van menig kijker brak toen ze haar verhaal deed. Daarna bleven veel mensen hangen om nog even het shownieuws van de dag door te nemen

RTL Summer Night

Beau van Erven Dorens trok vrijdagavond 643.000 kijkers met RTL summer night. Vaak is een groot deel van de kijkers lyrisch over de presentator, maar dat was vrijdag niet het geval. Hij ging volgens diverse twitteraars te ver bij Jordi Maxim van den Bussche, beter bekend als de YouTuber Kwebbelkop.

Geer & Goor: Zoeken Een Hobby!

De herhaling van Geer & Goor: Zoeken Een Hobby! trok vrijdagavond 498.000 kijkers naar RTL 4. In het programma dook er een man op die menigeen inspireerde met een bijzondere uitspraak. Volgens veel kijkers sloeg hij daarmee de spijker op zijn kop.

Meer over: