Kijkcijfers van dinsdag 1 mei 2018

De TV van gisteren: Superstar Chef stort verder in

2 Mei 2018 10:14 | kijkcijfers | Door Irma Tomas

© Mike van den Toorn

BN'ers en topkoks zijn niet genoeg om de aandacht van het Nederlands kijkerspubliek vast te houden. De tweede aflevering van Superstar Chef op RTL 4 scoorde slechts 451.000 kijkers.

Vorige week begon de kookshow met 607.000 geïnteresseerden. Dat was ook al niet veel, maar 451.000 is vrij dramatisch. In deze aflevering van Superstar Chef bleek Ronald de Boer een kooktalentje en viel Goedele Liekens af. Zij werd gecoacht door de flamboyante kok Ricardo van Ede.

De rijdende rechter, wordt vervolgd

Waarschijnlijk zat het Champions League-voetbal op Veronica Superstar Chef wederom dwars. De halve finale tussen Bayern München en Real Madrid trok 1,2 miljoen kijkers. Verder trok deze dinsdag alleen De rijdende rechter, wordt vervolgd meer dan 1 miljoen kijkers.

Jetske van den Elsen ging weer langs bij een aantal deelnemers uit vorige afleveringen om te kijken hoe ze het nu maakten.

Steenrijk, Straatarm

De talentenjacht So you think you can sing op SBS 6 trok 424.000 kijkers. Op dezelfde zender deed Steenrijk, straatarm het een stukje beter met 631.000. Deze week ruilde een rijk Belgisch koppel met een arm Roosendaals gezin.

Kijkers vroegen zich halverwege alleen af wat er met de kinderen van het arme stel was gebeurd.

Meer over