De TV van gisteren: Sybrand Niessen en 4-jarigen trekken kijkers

21 Februari 2017 08:23 | kijkcijfers | Door Televizier

© Omroep MAX

NPO 1 presenteerde een geheel nieuwe maandagavond met Droomhuis gezocht en Het geheime leven van 4-jarigen. En dat pakte best lekker uit.

Sybrand Niessen is terug en hij moest in de eerste aflevering van Droomhuis gezocht (1,7 miljoen kijkers) aan de bak voor Elise en Sjoerd in Zweden. Ze wilden een authentiek huis van hout op het platteland waar ze lekker zelfvoorzienend kunnen zijn. En dat lukte. 

Het viel de kijker op dat Elise een stopwoordje had.

Het geheime leven van 4-jarigen

Het geheime leven van 4-jarigen trok 1 miljoen kijkers. Daarin worden kleuters in het geheim gefilmd om te kijken hoe ze spelen, vriendschappen sluiten en ruzie maken.De kleuters trokken 1 miljoen kijkers.

RTL Late Night

Humberto Tan had de drie Toppers uitgenodigd die kwamen vertellen wie de vierde Topper zou worden. Zelfs die scoop hielp RTL Late Night niet langs Jinek, al trok de RTL 4-talkshow wel beduidend meer kijkers dan de afgelopen tijd. Humberto kwam uit op 828.000 kijkers, Jinek had er 941.000. De onthulling van de nieuwe Topper werd natuurlijk gerekt tot het einde van het programma. En toen bleek het Jan Smit te zijn.

Meer over