De TV van gisteren: Temptation Island verleidt bijna 600.000 mensen

584.000 mensen zagen de eerste aflevering van Temptation island op RTL 5. En dat is beduidend meer dan vorig seizoen. 

Toen kwam de première van Temptation island niet verder dan 424.000 kijkers. Ondanks dat de eerste twee afleveringen vorige week al waren gelekt, zaten er dus toch een stuk meer mensen voor de tv. Voor de liefhebbers was het meteen al weer genieten geblazen met de stellen en de verleiders.

Er werd ook een nieuwe haartrend gesignaleerd.

De noodcentrale

Een ander nieuwe programma (met iets meer inhoud) was De noodcentrale op NPO 1. Daarin is te zien hoe de dames en heren van 112 en 0900 8844 hun werk doen. 921.000 mensen keken naar de gesprekken die binnenkomen op de centrale. Maar veel mensen konden maar lastig door de vorm heen kijken. 

Floortje naar het einde van de wereld

Jinek had niet zo'n beste avond, de talkshow scoorde slechts 718.000 kijkers, maar dat is nog altijd een stuk meer dan directe concurrent RTL late night dat het moest doen met 394.000. Vrienden van Amstel Live! op RTL 4 scoorde 931.000. Floortje naar het einde van de wereld was na het Journaal het best bekeken programma van de avond met 1,5 miljoen kijkers. Floortje reisde donderdag naar Mike in Californië. Mike woont helemaal alleen op zijn eigen berg in een piepklein zelfgebouwd huisje, weg van alle luxe die hij gewend was.

Er was meer te zien dan alleen mooie natuur.

Meer over:

Reageren