De TV van gisteren: Temptation Island verleidt nog geen half miljoen kijkers

3 februari 2017 07:54 | kijkcijfers | Door Televizier

© Screenshot RTL 5

De start van het nieuwe seizoen Temptation island bleek niet echt in trek: 424.000 mensen waren getuige van de capriolen op het tropisch resort.

Presentator Rick Brandsteder had geen woord teveel gezegd: dit seizoen werd heftiger dan ooit. Ondanks het relatief kleine aantal kijkers was het programma trending topic op Twitter. Er viel dan ook voldoende te bespreken over het niveau van de kandidaten en de verleiders. Of liever gezegd, het gebrek er aan.

KLEM blijft ongehoord scoren

Voor de liefhebbers van minder plat vermaak zond NPO 1 op hetzelfde tijdstip de derde aflevering van KLEM uit. De dramaserie was met 1.4 miljoen kijkers het best bekeken amusementsprogramma van de dag. Daarmee heeft de show zich definitief bewezen als blijvertje.

Wel klaagden sommige kijkers over het geluid.

Het is hier autistisch in trek

De donderdag wordt steeds heftiger bevochten wat kijkcijfers betreft. Daardoor is het des te knapper dat NPO 3 op primetime 689.000 kijkers aan zich weet te binden met Het is hier autistisch. De persoonlijke zoektocht van Filemon Wesselink naar zijn mogelijke mentale mankementen slaat blijkbaar aan.

 

Meer over