Kijkcijfers 23 juni 2022

De TV van gisteren: Ten Minste Houdbaar Tot blijft best bekeken ondanks warme zomeravond

24 juni 2022 08:53 | kijkcijfers | Door Esther Hut

© AVROTROS

De barbecues stonden gisteravond waarschijnlijk veelvoudig te loeien, want er werd in ieder geval niet veel tv gekeken. Ten Minste Houdbaar Tot blijft wel de winnaar van de donderdagavond en zelfs de herhaling van We Zijn Er Bijna blijft in trek.

Ten Minste Houdbaar Tot

Sinds de start van de serie is het de onbetwiste winnaar op primetime donderdagavond. Ondanks het warme zomerweer zagen 859.000 kijkers hoe Anna een wild feestje mee pakt in een studentenhuis.

Race om de Ringen

Race om de Ringen weet met de week minder mensen te bekoren. Gisteravond zaten er nog maar 339.000 kijkers voor de buis. De stellen strijden om uiteindelijk om aan het einde van de rit gelukkig met elkaar in het huwelijksbootje te stappen, maar de opdrachten wekken toch wat irritaties en gebrom op. Kijkers raken dan ook niet uitgepraat over Thomas en Susan.

Op1

In de strijd tussen de talkshows ging Op1 er donderdagavond met de winst vandoor. De talkshow wist dan ook een mooie plek in de top-10 te bemachtigen met 724.000 kijkers. Humberto deed het weer iets minder met 549.000 kijkers.

We Zijn Er Bijna

Het NPO-programma We Zijn Er Bijna is normaal gesproken al een populair programma, maar zelfs de herhaling wist nog een goede 592.000 kijkers te trekken. Voor veel kijkers werkt het programma mediterend en is het de ultieme slow tv voor ze.

Meer over