Kijkcijfers donderdag 9 juni

De TV van gisteren: Serie Ten Minste Houdbaar Tot blijft winnaar op primetime

10 juni 2022 08:48 | kijkcijfers | Door Esther Hut

© AVROTROS

De nieuwe serie met Ruben van der Meer en Ricky Koole Ten Minste Houdbaar Tot deed weer goede zaken op de donderdagavond. Maar over het algemeen was het niet echt een succesvolle tv-avond. Vooral niet voor RTL4.

Ten Minste Houdbaar Tot

Na het succes van vorige week, wist Ten Minste Houdbaar Tot gisteravond ook weer te scoren. De eerste aflevering werd nog bekeken door ruim een miljoen kijkers en dit keer trok het een mooi aantal van 945.000 kijkers. Daarmee was het ook meteen het best bekeken programma op primetime. Hoofdrolspeelster Ricky Koole blinkt volgens de kijkers uit.

Race om de Ringen

Beau van Erven Dorens weet met zijn nieuwe programma Race om De Ringen de kijker nog niet echt voor zich te winnen en trok dan ook maar 414.000 kijkers gisteravond. En waar het bij Boer Zoekt Vrouw Maud was die veel gespreksstof opleverde, is het bij Race om de Ringen kandidate Susan....

Vandaag Inside

Het geluk kan bij Vandaag Inside niet op. De mannen blijven de meeste kijkers trekken onder de talkshows en ook gisteravond zagen 874.000 hoe Johan Derksen een andere kant van zichzelf liet zien en een betoog hield over het asielzoekersbeleid in Nederland.

Beau

Kijkers bleken toch wat genoeg te hebben van Beau van Erven Dorens, want zijn talkshow dat direct na Race om de Ringen volgde, trok nog maar 464.000 kijkers. Op1 trok een goede 633.000 kijkers en Khalid & Sophie wisten 480.000 kijkers voor zich te winnen.

Meer over