De kijkcijfers van vrijdag 2 oktober

De TV van gisteren: The Masked Singer door grens van 2 miljoen

3 Oktober 2020 09:02 | kijkcijfers | Door Wietse Zuidberg

© William Rutten
Het enorm populaire The Masked Singer is doorgegaan waarmee het begonnen was: dikke kijkcijfers scoren.

Op de vrijdagavond was de tweede aflevering van The Masked Singer van dit seizoen te zien. De jury moest weer raden welke bekende Nederlander zich in een pak had gefriemeld om daarin een lied ten gehore te brengen. De openingsaflevering van vorige week trok 1,96 miljoen kijkers en deze week deed men daar bij RTL 4 nog een schepje bovenop. In totaal stemden 2.18 miljoen mensen af op het amusementsprogramma. Op Twitter raadde iedereen vrolijk mee.

Bed & breakfast

Een ander pareltje dat garant staat voor goede kijkcijfers is natuurlijk Bed & breakfastOok deze week trokken weer drie stellen eropuit om elkaars onderkomen te beoordelen. Dat gaat soms subtiel, maar soms ook niet. Deze week keken 1.3 miljoen kijkers naar het NPO 1-programma. 

Extra aflevering Familie Gillis: Massa is kassa

De fans van Familie Gillis: Massa is kassa, en dat zijn er nogal wat, hadden mazzel vrijdagavond. Er was namelijk een extra aflevering van de reallifesoap. Er keken 668.000 mensen naar het SBS 6-programma en dat is voor die zender helemaal prima. Op Veronica was uiteraard weer Veronica inside, daar keken ook weer een keurige 549.000 mensen naar.

Jinek (RTL 4) won vrijdagavond de strijd met talkshow Op1 (NPO 1). De presentatrice trok met een tafel goede gasten in totaal 1.3 miljoen mensen naar de buis. Op1 had het nakijken met 568.000 kijkers.

Meer over