Jaarlijks spektakel

De TV van gisteren: The Passion 2024 kent duidelijk twee favorieten bij de kijkers

29 maart 2024 09:33 | kijkcijfers | Door Marjolein Vos

© Still Uitzendinggemist
Het jaarlijkse spektakel The Passion stond donderdagavond op het programma van NPO1. Volgens de kijkers stalen rapper Keizer en musicalster Matteo van der Grijn de show.

Dit jaar vond The Passion plaats in Zeist en er keken bijna 2,1 miljoen mensen mee.

The Passion

Rapper Keizer kroop in de huid van Judas en verbaasde de kijkers. Ook acteur en musicalster Matteo kreeg veel complimenten. Hij speelde Petrus.

Het Roer Om: Hoe is het nu met?

SBS6 zond donderdagavond Het Roer Om: Hoe is het nu met? uit. Tegenover The Passion was dit duidelijk een goed alternatief voor de kijkers, want met 691.000 kijkers scoorde dit programma om half negen prima.

In deze aflevering werd Anneke bezocht, die met haar hondje naar Egypte vertrok. En ook Monique en Jans, die naar Hongarije zijn verhuisd, vertelden hoe het nu met hen gaat.

De Avondshow met Arjen Lubach

De Avondshow met Arjen Lubach sloot het seizoen af met een extra lange aflevering en scoorde hiermee 1,1 miljoen kijkers.

Vandaag Inside zat iets lager met 983.000 kijkers. En daar ging het bijna mis voor René van der Gijp. Hij ontdekte schimmel op de kaasblokjes op tafel. Ook de kijkers hadden het al weten te spotten en Sam Hagens deelde er ook een foto van.

 * De kijkcijfers uit dit artikel, komen van Tina Nijkamp. Deze kijkcijferkenner publiceert iedere dag de meest opvallende cijfers op haar account op Instagram @tinanijkamp.

Meer over