De TV van gisteren: The Voice blijft boven 2 miljoen kijkers

28 Oktober 2017 08:42 | kijkcijfers | Door Televizier

Ook de tweede aflevering van het nieuwe seizoen van The Voice of Holland is door meer dan 2 miljoen mensen bekeken. Daarmee was het met afstand het best bekeken programma van de vrijdagavond.

Naar de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van The Voice keken 2,1 miljoen kijkers, terwijl op deze tweede aflevering 2,2 miljoen kijkers afstemden. Er werd zelfs meer naar de talentenjacht gekeken dan naar het Journaal van acht uur. Dit keer viel de Twitteraars met name op dat jurylid Waylon druk was met de dames.

De wereld draait door

De wereld draait door deed het ook goed met de maandelijkse media-uitzending. In totaal stemden ruim 1,1 miljoen mensen af op het programma van NPO 1. Zoals altijd hadden veel mensen weer een mening over de huisband Roxeanne Hazes, die daarna overigens snel weg moest voor een optreden in de Patronaat in Haarlem.

RTL Late Night

Naar RTL Late Night werd ook weer eens goed gekeken. Het is prettig voor het programma dat The Voice terug is, waardoor veel mensen blijven hangen. Deze keer was onder meer Chantal Janzen te gast en dat zorgt natuurlijk ook altijd voor de nodige kijkers. Meningen over Chantal zijn op Twitter altijd verdeeld.

Meer over