De TV van gisteren: The Voice Kids blijft best bekeken op vrijdag

18 Maart 2017 08:39 | kijkcijfers | Door Televizier

© William Rutten

De zingende kinderen van The Voice Kids blijven maar kijkers trekken. De vierde aflevering van de talentenjacht was weer goed voor 1,8 miljoen kijkers.

Alleen het Journaal van 8 uur werd vrijdagavond beter bekeken (2,3 miljoen). Intussen zijn we al toe aan het zesde seizoen van The Voice Kids en zijn de talentvolle kinderen nog steeds niet op.

Maar niet alle kijkers zijn watjes.

RTL Late Night

Pauw en Jinek hadden hun laatste verkiezingsprogramma en trokken daarmee 1,1 miljoen kijkers. Vanaf volgende week moet Jeroen Pauw de kar alleen gaan trekken. Maar samen versloegen Eva en Jeroen ook dit keer weer concurrent Humberto Tan die 1 miljoen kijkers had. In RTL Late Night ging het over de concertreeks Holland zingt Hazes waarin een hologram van André Hazes te zien is, over Anouk die Hazes zingt en dochter Roxeanne Hazes.

Reality op SBS

Vrijdagavond is reality-avond voor SBS. Eerst met Roy Donders en daarna met Andy en Melisa. Beide programma trekken niet bijster veel kijkers, respectievelijk 470.000 en 325.000 kijkers. Hopelijk was dit niet de allerlaatste aflevering van Roy ooit.

Meer over