De kijkcijfers van vrijdag 22 maart

De TV van gisteren: The Voice Kids levert in

Deze week scoorden op vrijdagavond veel programma's boven de miljoen kijkers. In totaal waren er negen die dit voor elkaar kregen. Het best bekeken programma na het NOS Journaal was The Voice Kids.
In totaal stemden 1.55 mensen af op de talentenjacht van RTL 4. Dat is overigens wel een stuk minder dan vorige week, toen keken nog 1.73 miljoen mensen. De 11-jarige Samuel maakte in deze aflevering veel indruk met zijn versie van de Nederlandstalige hit 'Stil in mij' van 'Van Dik Hout'. 

De wereld draait door

De wereld draait door staat in de kijkcijfers top 25 op de derde plaats, achter het NOS Journaal en The Voice KidsEr stemden 1.27 miljoen mensen af op de talkshow waarin onder meer werd gepraat over het Boekenbal dat vrijdagavond plaatsvond. Overigens was er veel kritiek op die onderwerpkeuze aan het begin van het programma.

En verder...

De TV Show van Ivo Niehe scoorde ook erg goed. Ivo was te gast bij de de voorzitter van het Britse Lagerhuis, John Bercow. Hij wist daarmee 1.12 miljoen kijkers te trekken. Ook de kennisquiz 2 voor 12 scoorde uiteraard weer hoog: 1.21 miljoen mensen keken. En ook GTST wist vrijdagavond meer dan een miljoen kijkers te boeien (1.01 miljoen).

Meer over:

Reageren