Weer net iets meer kijkers dan Flikken Maastricht

De TV van gisteren: The Voice Kids weer best bekeken

The Voice Kids is net als vorige week het best bekeken programma op de vrijdagavond. In totaal keken 1.4 miljoen mensen naar de liedjesshow. Er is wel een lichte daling ten opzichte van vorige week, toen er nog 1.6 miljoen kijkers afstemden op het RTL 4-programma.
Net als vorige week waren er ook in deze uitzending weer battles. Daarin nemen twee jonge artiesten het tegen elkaar op in de vorm van een liedje. Terwijl de kids hun liedje zongen, werd er op Twitter gretig gebabbeld over de show.

Flikken Maastricht

Op de vrijdagavond is er ook al een tijdje een battle gaande tussen The Voice Kids en Flikken MaastrichtNet als vorige week werd deze gewonnen door het eerstgenoemde programma. Naar Flikken Maastricht keken in totaal ruim 1.3 miljoen mensen. Vorige week waren dat er 1.4 miljoen. En net als vorige week ging het op Twitter veelvuldig over de wederopstanding van Eva.

Oranje Leeuwinnen

Op de vrijdagavond werd ook een voetbalinterland afgewerkt. Het waren de Oranje dames die het in de WK-kwalificatie moesten opnemen tegen Noord-Ierland. De bezoekers hadden weinig in de melk te brokkelen en Oranje won dan ook met 7-0. In het Philips Stadion waren ruim 30.000 fans aanwezig bij de wedstrijd en op televisie keken er ruim 700.000.

Meer over:

Reageren