De TV van gisteren: The Voice trekt 1.9 miljoen kijkers

3 februari 2018 09:01 | kijkcijfers | Door Televizier

© William Rutten

Met een mooi aantal van 1.9 miljoen kijkers was The voice of Holland vrijdagavond het best bekeken programma van de avond.

Tijdens de liveshow van The voice of Holland was er wat opschudding en hilariteit op Twitter om een uitspraak van jurylid Anouk. Toen presentator Martijn Krabbé erop attendeerde dat ze moesten uitkijken dat ze niet uitliepen omdat RTL Late Night eraan kwam, zei Anouk doodleuk: "Daar kijkt toch niemand meer naar". Dat en meer viel ook Twitterend Nederland op.

RTL Late Night

Gelijk maar even checken of Anouk gelijk had met haar opmerking. Op vrijdagavond werd er in ieder geval goed gekeken naar RTL Late Night van presentator Humberto Tan. 899.000 mensen stemden af op de talkshow. Onder meer Esmée Denters was te gast. Het viel Twitterend Nederland op dat ze nogal wat te melden had over haar samenwerking met Justin Timberlake.

Jinek

Naar de talkshow van Eva Jinek keken net iets meer mensen dan naar RTL Late Night, maar het scheelt niet heel veel. 972.000 mensen hadden hun televisietoestel vrijdagavond afgestemd op Jinek. Onder meer Gert-Jan Segers (ChristenUnie) en Alexander Pechtold (D66) waren te gast. En als er politici op televisie zijn, dan ontploft Twitter meestal wel...

Meer over