De TV van gisteren: Toch nog 1,1 miljoen voor oefenwedstrijd Oranje

15 november 2017 09:00 | kijkcijfers | Door Televizier

© ANP

Het Nederlands elftal won dinsdagavond van Roemenië. Helaas ging het om een oefenwedstrijd. Toch vonden 1,1 mensen het nog de moeite om te kijken.

En dat betekent dat SBS 6 een goede avond had. De 3 - 0 overwinning van het Nederlands elftal betekent een record voor de afscheidnemende coach Dick Advocaat. Hij is nu de Oranje-trainer met de meeste zeges achter zijn naam. De vreugde na afloop was groot.

De wereld draait door

Bij DWDD zat Johan Neeskens aan tafel, de weergaloze oud-voetballer woont tegenwoordig in Zwitserland en verschijnt zelden voor de camera. Samen met Sjaak Swart en Arnold Mühren haalde hij herinneringen op aan de jaren zeventig. Het zeldzame bezoek bracht ook bij de kijkers het nodige naar boven.

En Johan Neeskens bleek ook een sekssymbool te zijn geweest.

Sinterklaasjournaal

De rijdende rechter wist een keurige 1,15 miljoen kijkers te bekoren, Het pefecte plaatje op RTL 4 kwam tot 940.000, net iets minder dan het Sinterklaasjournaal. Ook de tweede aflevering van het kinderprogramma was volledig Pietenloos. En voorlopig ziet het er sowieso niet best uit voor de Sint, zijn gevolg (in welke kleur dat ook is) en de pakjes.

Meer over