De TV van gisteren: Topcijfers voor SBS dankzij bekerfinale

De KNVB bekerfinale zorgde voor fantastische cijfers voor SBS 6. De wedstrijd tussen Feyenoord en Utrecht trok 2,6 miljoen kijkers. 

En dat is een heleboel. Feyenoord pakte de eerste prijs van het seizoen omdat het de Utrechters met 2 - 1 versloeg in de Kuip. Leuk voor de Feyenoordfans, want het was alweer een jaar of 7 geleden dat ze iets te vieren hadden. 

Vermoord in het Buitenland

John van den Heuvel reisde met de moeder en zus van Stephan Buczynski af naar Thailand om de waarheid achter de mysterieuze dood van Stephan te achterhalen in Vermoord in het Buitenland. Hij werd in 2013 dood uit zee gevist. Volgens de politie aldaar was Stephan verward en had hij zelfmoord gepleegd, maar in dat oordeel konden de moeder en zus zich niet vinden. John van den Heuvel ook niet. 

Familie Kruys

Met de Linda de Mol-serie Familie Kruys gaat het nog steeds prima. De comedyserie scoorde 1,2 miljoen kijkers op RTL 4. Ster van de show is niet Linda de Mol en ook niet Ferry Doedens, die een gastrol speelt als scharrel van Kirk. Het is de Roemeense Ruxandra (Elise Schaap) met haar versprekingen. 

Reageren