De TV van gisteren: Topscore voor de Rijdende Rechter

Mr. Frank Visser scoort bij SBS week na week topcijfers, maar mr. John Reid doet niet voor hem onder. Dinsdag keken 1.554.000 miljoen mensen naar De rijdende rechter op NPO 1.

En zoveel mensen keken er lange tijd niet naar John Reid en de ruziënde buren in De rijdende rechter. Dit keer ging het om meneer Van de Kamp. De dakgoten van zijn buurman Cohen werden naar zijn idee zo slecht onderhouden dat de kans op lekkages, overstromingen en verstoppingen heel groot was.

Uiteindelijk was het mevrouw Cohen die de meeste aandacht trok in deze zaak.

De slimste

De rijdende rechter was na het Journaal dus het best bekeken programma van de avond, gevolgd door De wereld draait door met 1,4 miljoen kijkers en Opgelicht?! en Opsporing verzocht, allemaal op NPO 1. De tweede aflevering van De slimste mens was goed voor 1,2 miljoen kijkers op NPO 2 en valt cabaretier Emilio Guzman goed in de smaak.

The Amsterdam Project

De laatste aflevering van The Amsterdam Project deed het ietsjes minder dan de vorige weken. 722.000 kijkers op RTL 4 zagen dat Beau van Erven Dorens alle vijf de deelnemers bezocht die een jaar geleden aan het project begonnen. En de meeste daklozen zijn nu ex-dakloos en daar wilden de kijkers Beau graag voor bedanken.

Meer over:

Reageren