De TV van gisteren: Tranen met tuiten bij Met open armen

22 Juni 2016 13:27 | kijkcijfers | Door Televizier

© RTL Nederland

Het was een herhaling van Met open armen, maar dat weerhield 806.000 mensen er niet van emmers met tranen te plengen bij het adoptieprogramma.

Lees het artikel hieronder verder

Het laatste streaming nieuws

Mogelijk gemaakt door guidinc.nl

Turbo Review: Pixar-animatiefilm Luca op Disney Plus

Meer film & serie nieuws

Natuurlijk was het weer voetbal dat de kloksloeg dinsdagavond. 2 miljoen mensen zagen de onderhoudende wedstrijd van de Kroaten tegen de Spanjaarden, gewonnen door de Balkanboys. Maar Met open armen, het adoptieprogramma van Natasja Froger deed het ook heel leuk op RTL 4 met 806.000 kijkers. Zeker wanneer je bedenkt dat dit een herhaling was. En het lijkt erop alsof geen van de kijkers het de hele uitzending droog hield.

De ouders in deze aflevering, Bouke en Saskia, maakten in ieder geval een heel goede indruk.

RTL Late Night

Bij RTL Late Night (682.000 kijkers) was Rens Kroes te gast, inderdaad het zusje van Doutzen dat een imperium aan het opbouwen is met kookboeken vol superfoodrecepten. Ze was in het programma van Humberto om haar nieuwe boek te verkopen, maar veel kijkers viel iets anders op. De Friese Rens had ineens een gek accent.

Maar we kunnen zeggen wat we willen: Rens krijgt haar boeken mooi wel in Amerika en Engeland uitgegeven. Al waren er ook nog kijkers die nog steeds niet overtuigd zijn van de kunde van Rens.

Meer over