Kijkcijfers donderdag 19 maart 2020

De TV van gisteren: TV Kantine scoort ijzersterke 1,2 miljoen kijkers

Dat Nederland in deze tijden van coronanieuws ook behoefte heeft aan vermaak, blijkt wel uit de kijkcijfers voor De TV kantine. De persiflageshow is met 1,2 miljoen het best bekeken amusementsprogramma van de avond.

Een topprestatie voor Carlo Boszhard, Irene Moors en het team van de persiflageshow en een fikse opsteker voor RTL 4. Voorafgaand aan De TV Kantine scoorde GTST een uitstekende 905.000 kijkers. Later op de avond moest Jinek het doen met 779.000 kijkers.

Floortje scoort

Op NPO 1 begon primetime met 3,5 miljoen kijkers voor het Acht uur journaal. Daarna wist Oogappels daar 1,1 miljoen van aan de buis gekluisterd te houden, gevolgd door nog eens 1,2 miljoen voor Floortje terug naar het einde van de wereldDitmaal bracht Dessing opnieuw een bezoek aan St. Helena waar ze de oudste schildpad ter wereld sla mocht voeren. Na die welkome break uit de grimmige coronorealiteit, trok Op1 nog eens 1 miljoen kijkers.

Undercover nét in de top 25

Op SBS 6 wist Alberto Stegeman met 532.000 kijkers voor Undercover in Nederland het laatste plaatsje in de kijkcijfer top 25 te veroveren. Stegeman had een boeiende aflevering waarin hij dierenleed bij de training van politiehonden blootlegde. Daarna scoorde Mr. Frank Visser rijdt visite een prima 855.000 kijkers.

Meer over:

Reageren