Kijkcijfers dinsdag 5 september 2023

De TV van gisteren: tweede aflevering Samen Uit Samen Thuis scoort erbarmelijk

6 september 2023 10:43 | kijkcijfers | Door Irma Tomas

© RTL
Uit de uitgestelde kijkcijfers die gisteren bekend werden bleek al dat Samen Uit Samen Thuis niet de gedroomde opvolger is van B&B Vol Liefde. En ook de tweede aflevering scoort heel slecht.

De kijkers hebben voorlopig geen zin in de liefdesavonturen van ouderen op reis. Dankzij de Instagrampagina van Tina Nijkamp weten we dat dinsdag bijna 300.000 kijkers naar de datingshow keken. En dat op primetime op RTL 4. Slechter kan bijna niet.

Helaas voor RTL zijn er ook weinig mensen die Samen Uit Samen Thuis terugkijken. In totaal zagen 491.000 mensen de eerste aflevering en dat cijfer zal voor de tweede niet veel hoger worden. De mensen die wel keken, viel vooral de lange knuffels van Robin op. 

Ewout op de bodyfarm

Arjen Lubach had een goede avond met de tweede aflevering van het seizoen van De Avondshow. Hij versloeg zelfs de mannen van Vandaag Inside. Het werd 896.000 kijkers tegen 874.000 kijkers.

Ewout Genemans ging voor zijn programma Ewout intussen langs in Texas bij een bodyfarm. Dat is een plek waar mensen die hun lichaam aan de wetenschap nalaten boven de grond worden bewaard, om te zien hoe het ontbindingsproces verloopt. Met dat onsmakelijke onderwerp trok hij op RTL 5 meer kijkers dan Samen Uit Samen Thuis

Meer over