De TV van gisteren: Undercover in Nederland start met 716.000

12 januari 2018 08:24 | kijkcijfers | Door Televizier

© Wessel de Groot

Alberto Stegeman begon op SBS 6 aan een nieuw seizoen van Undercover in Nederland met een aardig aantal kijkers. Hij had ook een volledig nieuwe vermomming.

Zijn nieuwe vermomming in Undercover in Nederland heet Eddie Meijer en als Eddie probeert Alberto undercover vieze mannen die het op jonge jongens hebben voorzien in de kraag te grijpen. Maar de verkleedpartij leidde tot wat hilariteit onder de kijkers.

Floortje naar het einde van de wereld

Hoewel Alberto het goed deed op SBS haalde hij het niet bij de score van Floortje naar het einde van de wereld op NPO 1. Floortje was in een commune in een afgelegen deel in Colombia en trok met haar reis 1,6 miljoen kijkers. 

Er is ook een beetje kritiek te horen deze keer.

Rambam

De Slimste mens deed het ook goed met bijna 1,5 miljoen kijkers, DWDD trok 1,4 miljoen mensen. RTL 4 koos voor de romantische comedy Mannenharten 2, maar dat was geen doorslaand succes. 668.000 schakelden in. De mensen van Rambam op NPO 3 waren undercover gegaan bij de ontgroening van studentenverenigingen (489.000 kijkers) en zagen dat het daar niet altijd pluis was. Toch waren de meeste kijkers niet erg onder de indruk van de onthullingen.

 

Meer over