Kijkcijfers 15 september 2022

De TV van gisteren: Veel kijkers ontroerd door verhaal Sarita Lorena in Beste Zangers

16 september 2022 08:45 | kijkcijfers | Door Esther Hut

© AVROTROS

Sarita Lorena was gisteravond aan de beurt om in het zonnetje gezet te worden in Beste Zangers. Ze vertelde onder andere over haar nu al roerige leven en daar waren veel kijkers door ontroerd.

Ruim 1,1 miljoen kijkers zaten weer klaar voor Beste Zangers. Het dan ook het best bekeken programma van de avond. Sarita Lorena vertelde onder andere over haar jeugd waarin ze verhuisde van Brazilië naar Nederland en haar relatie die ze jaren geleden had met een drugsverslaafde. Dat maakte al indruk. Een paar maanden na de opnames, kreeg ze het vreselijke nieuws te horen dat haar vriend was doodgeschoten. En met dat in het achterhoofd, hadden veel kijkers met de zangeres te doen.

Dit Was Het Nieuws

Na de emotionele aflevering van Beste Zangers, hadden kijkers wellicht zin in wat luchtigers, want ruim een miljoen kijkers bleven hangen bij Dit Was het Nieuws. Daar waren atleet Gregory Sedoc en cabaretière Lisa Ostermann te gast en beide gasten vielen erg in de smaak.

Feyenoord

Feyenoord speelde gisteravond de Europa League wedstrijd tegen Sturm Graz en de Oostenrijkers werden helemaal van de mat gespeeld door de Rotterdammers. 632.000 voetbalfans zagen hoe Feyenoord een ruime score wist te noteren van 6-0. Kijkers genoten dan ook enorm van het tikkie-takkie voetbal.

Fout Maar Goud

Dat het maar niet wil lukken met Fout Maar Goud, wordt inmiddels pijnlijk duidelijk. Het nieuwe RTL-format wist gisteravond nog maar 633.000 kijkers te trekken, wat voor primetime donderdagavond natuurlijk niet goed is. Kijkers vinden het zelfs sneu voor Chantal dat ze dit programma moet presenteren.  

Meer over