Kijkcijfers woensdag 11 september 2019

De TV van gisteren: Veel kijkers voor zandsculpturen in Aan 't Zand

Het ligt niet direct voor de hand om een tv-programma te maken over zandsculpturen, maar Omroep MAX heeft het gepresteerd een hit te maken van Aan 't Zand. Het programma met presentatrice Marlijn Weerdenburg scoorde woensdag 842.000.
In Aan 't zand maken zandkunstenaars mooie dingen van zand. Iedere week valt er iemand af. Het is alleen even de vraag of de kijkers voor de televisie zitten vanwege de kunstwerken of vanwege Marlijn Weerdenburg. 

Beau

Ook de andere best scorende programma's waren te vinden op NPO 1. De wereld draait door trok 1,2 miljoen kijkers, De S.P.E.L. show kwam tot 1,1 miljoen en Jinek had er precies 917.000. Een stuk meer dan concurrent Beau die bleef steken op 399.000. Hij had rapper Snelle te gast, die in tegenstelling tot de meeste rappers al snel de sympathie van de kijkers had. 

Het spijt me

Ranking the stars op RTL 5 deed het prima met 684.000 kijkers. Op RTL 4 probeerde Caroline Tensen mensen bij elkaar te brengen in Het spijt me, maar dat leverde niet het kijkersaantal op waar RTL 4 op hoopt: 639.000. Ondanks dat de tune met Anita Meyer terug was.  

Meer over:

Reageren