De TV van gisteren: Veel kritiek op Pauw en Jinek

11 maart 2017 08:42 | kijkcijfers | Door Televizier

© William Rutten/KRO-NCRV

Pauw & Jinek: De verkiezingen trekt al veel uitzendingen een miljoenenpubliek. Ondanks de hoge kijkcijfers komt er steeds meer kritiek op het interviewende koppel. Vrijdag barstte de bom op de sociale media.

Pauw & Jinek: De verkiezingen is gemiddeld genomen het populairste tv-programma rondom de Tweede Kamerverkiezingen 2017. Vanaf het moment dat Jinek een flinke sneer uitdeelde aan Jan Roos werd het publiek uitzinnig. Nu dreigt het de verkeerde kant op te gaan. Een deel van de 1.282.000 vindt dat Pauw & Jinek niet meer objectief zijn toen ze Thierry Baudet hard aanpakten.

The Voice Kids

The Voice Kids trok vrijdag 1.711.000 kijkers naar RTL 4. Alle drie de coaches wisten de afgelopen afleveringen al een paar jonge toptalenten aan zich te binden. Vrijdag ontbrak het ook niet aan talent. De meeste kijkers vonden zelfs dat de jeugdige artiesten beter zongen dat hun volwassen collega’s in The Voice.

Daar was overigens niet iedereen het mee eens.

RTL Late Night

In RTL Late Night ging het vrijdag onder meer over politiek en tv-programma’s, maar waar de 963.000 kijkers het meest van onder de indruk waren was de playbackende Gerard Ekdom.

Meer over