Kijkcijfers van dinsdag 27 maart 2018

De TV van gisteren: Vervanger Vet Fit scoort stuk beter

SBS 6 besloot deze week Vet fit te schrappen wegens dramatisch slechte kijkcijfers. Het programma werd vervangen door een nieuwe aflevering van Steenrijk, straatarm die beduidend meer kijkers trok.
De laatste aflevering van Vet fit werd bekeken door 312.000 mensen, terwijl Steenrijk, straatarm 526.000 kijkers trok. Dat is nog wel een stuk minder dan andere afleveringen van die serie, maar de mensen moeten natuurlijk wennen aan het nieuwe tijdstip. In deze aflevering ruilde de familie Tardy uit de Amsterdamse grachtengordel met de familie Otten uit de Bijlmer. Die namen het er meteen flink van.

Married at first sight

Op NPO 1 keken bijna 2 miljoen mensen naar een nieuw avontuur van de Rijdende rechter, Ellie op patrouille trok 1,1 miljoen kijkers en bijna 1 miljoen mensen zagen Married at first sight waarin het homoseksuele koppel Patrick en Bas bijzonder gelukkig is met elkaar.

Hier zijn de Van Rossems

Intussen deden Hier zijn de Van Rossems het prima op NPO 2 met maar liefst 761.000 kijkers. De twee broers en zus waren deze week in Den Bosch en daar viel genoeg te beleven.

Meer over:

Reageren