De TV van gisteren: Verwarrende Ik Vertrek trekt 1,7 miljoen kijkers

Over goede kijkcijfers heeft Ik vertrek nooit te klagen, ook deze week niet. Maar op de een of andere manier begreep niemand iets van deze aflevering.

In Ik vertrek ging Judith naar Luxemburg om daar een camping te pachten die was gekocht door goede vriend Patrick die een relatie met Judith wel zag zitten. Tenminste...

En dan zat beste vriendin Ilona er ook nog ergens tussenin.

NPO 1 is koning

Koning van de avond was NPO 1 met achtereenvolgens Studio Sport Eredivisie (2,27 miljoen kijkers), Het Journaal (2,2 miljoen) en Ik vertrek (1,7 miljoen). Zondag met Lubach deed ook goede zaken op de zondagavond, het satirische programma met Arjen Lubach trok 924.000 kijkers op NPO 3. Geen record, maar wel heel goede cijfers op de late avond voor Lubach die de verhalen over nepnieuws uit Rusland aanpakte en nieuwe regels uitprobeerde om voetbal aantrekkelijker te maken.

Maestro

Op RTL 4 ging het goed met het aloude All you need is love dat 1,4 miljoen kijkers binnen haalde, maar niet zo goed als met Maestro dat er een hele mooie 1,9 miljoen trok. Zij zagen dat Waldemar Torenstra een zooitje maakte van zijn Mozart-symfonie.En dat kreeg hij te horen ook.

Dave von Raven van The Kik trok op een heel andere manier de aandacht.

Meer over:

Reageren