De TV van gisteren: Visite rijdende Mr. Frank Visser minder in trek

7 Februari 2017 09:26 | kijkcijfers | Door Televizier

© NTR

Mr. Frank Visser rijdt visite is een stuk minder populair dan Mr. Frank Visser doet uitspraak. Maandag keken nog 660.000 kijkers naar de rondrijdende rechter.

En dat terwijl het reguliere programma van Frank Visser zo rond de 1 miljoen kijkers trekt. Misschien komt dat verschil omdat Mr. Visser in Mr. Frank Visser rijdt visite geen bindende uitspraken mag doen. Hij geeft enkel juridisch advies. En dat is nu eenmaal een stuk minder spannend. Toch kreeg de rechter een tragisch geval voor zijn kiezen. Sylvia bleef met een enorme schuld achter nadat haar ex hun gezamelijke huis had laten veilen en hij er met een ander vandoor ging.Gelukkig zitten de kijkers ook vol met goede suggesties.

Celblok H

Nog meer slecht nieuws voor SBS, ook de kijkcijfers van Celblok H vallen tegen. Het nieuwe seizoen begon al niet te florissant en deze maandag keken er nog maar 563.000 mensen naar de gevangenisserie met Isa Hoes. En dat terwijl Celblok H ooit tegen de miljoen liefhebbers trok. Gelukkig blijven de kijkers die wel zijn blijven hangen zeer enthousiast.

Familiediner

Het best bekeken programma op primetime was deze dinsdag natuurlijk weer Spoorloos (1,7 miljoen), gevolgd door Radar (1,6 miljoen). Het Familiediner trok 1,1 miljoen kijkers. En daarmee beleefden vele twitteraars weer een dolle avond. Om een stel wenkbrauwen bijvoorbeeld.

Meer over