De TV van gisteren: Voetbalvrouwen scoren ook op Veronica

Oranje speelde haar eerste kwalificatiewedstrijd voor het WK van 2019 tegen Noorwegen en wist op het nippertje te winnen met 1 - 0. De vrouwen trokken een respectabele 713.000 kijkers naar Veronica.

Het ging er moeizaam aan toe in Groningen. De winst kwam pas in blessuretijd met een doelpunt van spits Vivian Miedema. In de tweede helft had Oranje ook nog een strafschop tegen gekregen.

Shirtjes wisselen na afloop was er trouwens niet bij voor de dames.

Onschuldig?!

Er was veel nieuws te zien deze dinsdag. Onschuldig?! van Peter van der Vorst bijvoorbeeld. Daarin volgt Peter mensen die waarschijnlijk onschuldig zijn veroordeeld. In de eerste aflevering ging het over de 72-jarige Dick van Leeuwarden, bekend van de 'Butlermoord' op Dorothea van Wylick, die in 1984 veroordeeld werd tot twaalf jaar cel. Een interessant onderwerp, toch trok Onschuldig?! slechts 582.000 kijkers.

Keep it cool

OP NPO 1 scoorde De rijdende rechter 1,2 miljoen kijkers, Dokters van morgen met Antoinette Hertsenberg deed het goed met 1,1 miljoen. Het tweede seizoen van Het perfecte plaatje op RTL 4 debuteerde met 832.000 kijkers. Op SBS maakte Nick Schilder zijn solo-presentatiedebuut met Keep it cool, een spannende quiz waarin BN'ers vragen moeten bantwoorden en opdrachten moeten uitvoeren terwijl ze strijden tegen hun eigen hartslag. Het spelletje leverde SBS een heel behoorlijke 581.000 kijkers op.

Voor Keep it cool was Nick ook al te zien in Talenten zonder centen en bij beide programma's had hij zijn Volendamse vrienden Simon en Kees bij zich.

Meer over:

Reageren