Kijkcijfers 6 november 2022

De TV van gisteren: Kijker sluit Waylon nog niet in de armen na onthulling over demonen

7 november 2022 08:58 | kijkcijfers | Door Esther Hut

© BNNVARA

Raven van Dorst kreeg gisteravond Waylon en Frédérique Spigt op bezoek in Boerderij van Dorst. En waar Frédérique een positieve indruk achterliet op de kijkers, kreeg Waylon het na zijn onthullingen toch aardig te verduren.

Lange tijd was Waylon stil over zijn vreemdgaan, maar in Boerderij van Dorst, dat bekeken werd door 631.000 kijkers, wist Raven hem toch over te halen om er het een en ander over te vertellen. De zanger vertelde over de demonen waar hij last van had en dat hij een tijd een erectiestoornis had. Waardoor hij in paniek raakte en besloot om vreemd te gaan. Kijkers vonden zijn verhaal niet helemaal geloofwaardig en vonden zijn uitspraken eerder lachwekkend.

Ajax vs PSV

De voetbalkraker van de dag ging tussen Ajax en PSV. Beide ploegen strijden om die eerste plek, die na gisteren weer is overgenomen door PSV. Onder het toeziend oog van ruim 1,5 miljoen voetbalfans verloor Ajax de wedstrijd met 1-2. Het was een harde strijd met flink wat opstootjes.

Nederland is Vol

Gisteravond was de laatste aflevering van Nederland is Vol. Jeroen Pauw blikte even vooruit in de toekomst en besprak met zijn gasten wat we moeten doen wil Nederland een prettig land blijven om in te wonen? Zo kwam bijvoorbeeld het klimaat natuurlijk veelvuldig aan bod. De laatste aflevering trok een goede 659.000 kijkers. Onder andere Klaas Dijkhoff was te gast en die maakte een goede indruk.

Weet Ik Veel

Ook RTL deed hele goede zaken op de zondagavond. Weet Ik Veel was dan ook het best bekeken programma op primetime met ruim 1,4 miljoen kijkers. Daarna bleven er nog ruim 1,2 miljoen mensen hangen bij Postcode Loterij Een Tegen 50.

Meer over