De TV van gisteren: We zijn er bijna! op eenzame hoogte met 1,6 miljoen kijkers

We zijn er bijna! blijft ondanks het zomerweer de pannen van het dak scoren. Maandag trok de derde aflevering van deze reeks maar liefst 1,6 miljoen kijkers.

In de aflevering van deze week trok de groep kampeerders, die we vorige week in Portugal zagen arriveren, langs de kust verder naar het zuiden. Een zeer enerverend onderdeel van de reis was een hondenrace op de camping, waarbij de snelste honden maar liefst 70 kilometer per uur renden. De senioren kwamen gevat uit de hoek:

En vervolgens kreeg de groep ook nog eens een rondleiding door een gids die de gemoederen op Twitter flink bezig hield. Genieten!

Op de camping wordt natuurlijk ook lekker gegeten. Kijkers verbaasden zich vooral over de hoeveelheid ketchup die door de Stroganoff-saus ging:

 

RTL Late Night

Presentatrice Martine van Os mocht in RTL Late Night nog even napraten over het succes van We zijn er bijna!. De talkshow, die voor het eerst de hele zomer doorgaat, moet het deze weken met iets lagere kijkcijfers doen en trok maandag 691.000 kijkers. Andere gasten die aanschoven bij Peter van der Vorst, waren wielerjournalist Thijs Zonneveld en de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb. En er was een eerbetoon aan de Beach Boys, dat voor gemengde reacties zorgde.

 

Meer over:

Reageren