DE KIJKCIJFERS VAN ZATERDAG 9 NOVEMBER

De TV van gisteren: Weer 1.3 miljoen kijkers voor Mindf*ck

10 november 2019 09:03 | kijkcijfers | Door Wietse Zuidberg

© Marc Deurloo - AVROTROS
Victor Mids is er met zijn Mindf*ck (NPO 1) wederom in geslaagd om het best bekeken programma van de zaterdagavond te worden. Sowieso waren de NPO-programma's weer erg dominant.
We kunnen Mindf*ck Caribbean zo langzamerhand een stabiel kijkcijferkanon noemen. Mids begon dit seizoen nog met 1.17 miljoen kijkers, trok de tweede week 1.3 miljoen kijkers en ook deze week komt hij aan dat aantal. Daarmee heeft hij het best bekeken programma van de zaterdagavond. Uiteraard werd er ook deze week weer lekker mee getwitterd. 

Even tot hier

Ook het programma Even tot hier op NPO 1 doet het elke week goed op de zaterdagavond. Vorige week trok het 1.13 miljoen mensen naar de buis en ook deze week scoort het dat aantal. Daarmee is het na Mindf*ck Caribbean het best bekeken programma van de dag. De nummer drie van de avond is Kassa (NPO 1) met 1.09 miljoen kijkers. Alle andere programma's, op de Journaals en de samenvattingen van de Eredivisie na, scoorden onder het miljoen.

RTL 4 en SBS 6

Tussen al het NPO-geweld zouden we bijna vergeten dat er ook programma's op andere zenders worden uitgezonden. Het best bekeken programma van RTL 4 is Pauls nummer 1 show van Paul de Leeuw. Vorige week trok de komiek nog 805.000 kijkers, waar hij er deze week een klein schepje bovenop doet. In totaal keken 854.000 mensen naar het programma. Ook Bankgiro miljonairs blijft stabiel bij RTL 4, vorige week keken 894.000 mensen naar de quiz van Robert ten Brink en deze week waren dat er 831.000. Het programma Wij emigreren op SBS 6 wist deze week 525.000 mensen te boeien, terwijl Superkids op dezelfde zender 471.000 mensen bereikte.

Meer over