De TV van gisteren: Weer topcijfers voor Chantal Blijft Slapen

4 november 2016 08:43 | kijkcijfers | Door Televizier

© William Rutten

De tweede aflevering van Chantal blijft slapen bezorgde RTL het prachtige aantal van 1,5 miljoen kijkers. Chantal Janzen bleef dit keer overnachten bij Albert Verlinde en Estevana Polman.

Het maakt eigenlijk niet uit bij wie Chantal gaat logeren omdat het altijd vermakelijke tv oplevert, maar de in Denemarken handballende vriendin van Rafael van der Vaart viel bijzonder in de smaak bij de kijkers.

Expeditie Robinson

In de Europa League won Ajax voor het oog van 1,5 miljoen mensen van Celta de Vigo en Feyenoord speelde met 1 - 1 tegelijk tegen het Oekraïnse Zorya. Expeditie Robinson blijft goed scoren. Ook deze aflevering, waarin Dave Roelvink tot zijn grote schrik naar huis werd gestuurd terwijl Gaby Blaaser graag weg wilde, deed het prima met 1 miljoen kijkers.

Het instituut

Er zijn ook programmas's waar het iets minder goed mee gaat en die zitten op donderdag toevallig allemaal op NPO 1. De serie La Famiglia trok slechts 477.000 kijkers, naar Het instituut keken 444.000 mensen en Buitenspel deed het echt dramatisch slecht met 208.000 kijkers. Toch roept vooral Het instituut, waarin Joep van Deudekom en Rob Urgert wetenschappelijke testjes doen, veel enthousiaste reacties op.

Meer over