Kijkcijfers 3 april 2022

De TV van gisteren: Boer Zoekt Vrouw trekt ruim 3,1 miljoen kijkers

4 april 2022 08:49 | kijkcijfers | Door Esther Hut

© KRO-NCRV still

Het succes van NPO1 op de zondagavond dendert door. Niet alleen Boer Zoekt Vrouw blijft een daverend succes, maar week na week blijven steeds meer kijkers voor de buis hangen voor Wie Denk Je Wel Dat je Bent.              

Boer Zoekt Vrouw

Boer Zoekt Vrouw was weer onverslaanbaar en trok 3,1 miljoen kijkers. Daarmee liet het zelfs het 20:00 uur Journaal achter zich dat ruim 2,5 miljoen kijkers trok. In het datingprogramma gebeurde er weer van alles. Drie boeren moesten iemand naar huis sturen, de geboorte van een kalfje en kandidaat Sander verraste de kijkers met een mooie filosofische spreuk.

Wie Denk Je Wel Dat Je Bent

Na Boer Zoekt Vrouw bleven 1,2 miljoen kijkers hangen voor Wie Denk Je Wel Dat Je Bent. Het programma waar verschillende experimenten worden gedaan trekt met de week meer kijkers. Gisteravond werd onderzocht of een stedeling of dorpeling het langer uit zou houden in de wildernis. Wel had de kijker een kritische noot, en dat was dat er helemaal geen dorpelingen uit Groningen, Drenthe of Overijssel in het panel zaten, wat niet heel eerlijk was.

Humberto

Humberto zat bijna de hele week op de stoel van Eva Jinek maar gisteravond was het weer tijd voor zijn eigen talkshow. Gisteravond zagen 736.000 kijkers hoe onder andere Louis van Gaal vertelde dat hij al bijna twee jaar een agressieve vorm van prostaatkanker heeft, wat voor zowel de kijkers als de spelers van het Nederlands Elftal een geheim was.

Media Inside

Gisteravond was ook de comeback van Media Inside. Het programma was het best scorende programma van de avond op NPO3 met 327.000 kijkers. Ondanks dat het programma net buiten de Top-25 viel waren kijkers erg blij om Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen weer te zien.

Meer over