De kijkcijfers van zaterdag 20 februari 2021

De TV van gisteren: Wie is de mol? blijft superieur

21 februari 2021 09:08 | kijkcijfers | Door Wietse Zuidberg

© AVROTROS
Het zal niemand verbazen, maar Wie is de mol? blijft een enorme kijkcijferhit. De grote finale komt steeds dichterbij en de kijkcijfers blijven enorm hoog.
Waar het vorige week nog onder de drie miljoen kijkers scoorde, ging Wie is de mol? daar deze week vol overheen. In totaal keken 3.15 miljoen mensen naar het programma, waarin weer iemand moest vertrekken. Dit gebeurde natuurlijk allemaal op NPO 1, maar ook Moltalk op NPO 3 trok de nodige kijkers. In het programma wordt nagepraat over de aflevering. Er keken 1.3 miljoen mensen.

Matthijs gaat door

De eerste aflevering was even wennen voor de kijker, maar Matthijs gaat door heeft zijn draai op NPO 1 meer dan te pakken. Vorige week keken 1.18 miljoen mensen en deze keer waren dat er een stuk meer. Er stemden 1.54 miljoen mensen af op het nieuwe project van Matthijs van Nieuwkerk, waarin onder meer Dany Vera en André van Duin te gast waren om hun nieuwe lied te zingen. Zij maakten indruk.

RTL 4

Ook op RTL 4 werd veelvuldig afgestemd. Het best bekeken programma op die zender is Weet ik veel. Er keken 1.54 miljoen mensen naar de kennisquiz en daarmee scoort het evenveel kijkers als Matthijs gaat door. Ook Bankgiro Miljonairs was uiteraard weer populair. Daar keken 1.47 miljoen mensen naar.

Andere programma's die in de top tien van de dag staan zijn Kassa (1.34 miljoen, NPO 1) en Studio Sport Eredivisie (1.29 miljoen, NPO 1). Naar het Journaal van 20.00 uur keken 2.4 miljoen mensen.

Meer over