De kijkcijfers van zaterdag 11 februari

De TV van gisteren: Wie is de Mol? met bijna 2,2 miljoen kijkers de grote winnaar van zaterdagavond

12 februari 2023 09:49 | kijkcijfers | Door Tessa Kok

© AVROTROS

De zesde aflevering van de AVROTROS-hit Wie is de Mol? stond weer ruim bovenaan in de kijkcijferlijst. Bijna 2,2 miljoen kijkers zagen hoe de overgebleven kandidaten de zoektocht naar de mol voortzetten.

In aflevering zes, Lijdensweg, voeren de kandidaten weer meerdere opdrachten uit om geld te verdienen voor de pot. Kijkers zien hoe de kandidaten op eieren lopen, struisvogelplaatjes omschrijven en raden bij welk gat het hoort, pijlen vangen en boogschieten op struisvogeleieren. Waar Jurre en Daniel de laatste vragen van de test niet hoefden te maken, is dat wel het geval voor Soy, Anke, Ranomi en Nabil. Het rode scherm was in de aflevering voor cabaretier Nabil Aoulad Ayad. Dat betekent dat er nog maar vijf kandidaten in het spel zitten: Soy KroonDaniël VerlaanAnke de Jong, Ranomi Kromowidjojo en Jurre Geluk

The Tribute: Battle of the Bands

Zaterdagavond was de grote finale van The Tribute: Battle of the Bands. De laatste aflevering werd door meer dan 1 miljoen kijkers bekeken. Kijkers zagen in de aflevering hoe de overgebleven bands de strijd met elkaar aangingen voor de winst. Er stond voor de bands namelijk veel op het spel, want de winnaar wordt headliner bij meerdere tributeconcerten in de Ziggo Dome. Kijkers waren al wekenlang te spreken over Bouke & The Elvis Matters Band uit SBS6-competitie, die er dan ook uiteindelijk met de winst vandoor gingen.

The Connection

The Connection was een van de favorieten op zaterdagavond. De tweede aflevering van de quiz, die wordt uitgezonden op NPO1, trok bijna 900.000 kijkers. In de aflevering van gisteravond was het de taak aan Igmar Felicia, Lisa Loeb en Arjan Postma om alle puzzelstukjes samen te brengen. The Connection wordt gepresenteerd door Patrick Lodiers.

Overige zenders

Het achtuurjournaal op NPO 1 was wederom populair en trok meer dan 1,8 miljoen kijkers. Het journaal om 18:00 uur was goed voor bijna 1,3 miljoen kijkers en het half acht nieuws op RTL 4 werd door meer dan 1 miljoen kijkers bekeken. Verder keken mensen naar EenVandaag (984.000), Studie Sport Eredivisie (966.000) en Weet Ik Veel (846.000).

Meer over