De TV van gisteren: Wie is de Mol? onverslaanbaar op kop

29 januari 2017 07:42 | kijkcijfers | Door Televizier

© AVROTROS

Wie is de Mol? is met 2.36 miljoen de onvervalste winnaar van de primetime rodeo. Het spannende spelprogramma laat met die score geen spaan heel van de concurrentie.

In de vierde aflevering bevonden de overgebleven kandidaten (plus de mol) zich  in het Wilde Westen waar ze te maken kregen met lassowerpende cowboys, koehandel en een vette pot die door een aantal verdachte beslissingen tijdens een ouderwetse veilig tot bijna niets verdampteKortom, er was heel wat te bespreken en dat gebeurde op NPO3 waar MolTalk met 853.000 kijkers een nieuw kijkcijferrecord zetten. De kijker had kennelijk wel oren naar de verschillende complottheorieën.

All you need is love steelt de show

Weet ik veel? bood met 1.47 miljoen kijkers kranig weerstand tegen Wie is de Mol?. Daarna had All you need is love het voor de derde week op rij makkelijk tegenover Wie steelt mijn show? op NPO 1. Het programma van Paul de Leeuw kon met een laagterecord van 747.000 kijkers absoluut niet opboksen tegen de 1,47 miljoen die Dr. Love aan zich wist te binden. Wat toch knap is gezien de enorme hoeveelheid reclame waar mensen zich week na week aan ergeren.

Eigen Huis en Patty

In de vooravond scoorde RTL 4 een voor het tijdstip keurige 790.000 kijkers met Eigen huis en tuin, waar klusjesman Thomas alles uit de kast haalde om Patty Brard het logeerbed van haar dromen te bezorgen. Dat zorgde uiteraard voor de nodige hilariteit.

Maar, het resultaat mag er wezen...

Meer over