Kijkcijfers van zaterdag 12 januari

De TV van gisteren: Wie is de Mol? scoort weer het best op zaterdagavond

Wie is de mol? blijft het best bekeken programma op de zaterdagavond. De zoektocht naar de saboteur in Colombia trok volgens Stichting KijkOnderzoek ruim 2,8 miljoen kijkers.

Daarmee hield het programma met presentator Rik van de Westelaken het 20 uur Journaal (2,4 miljoen) net achter zich. Het 18 uur Journaal voltooit de top drie met meer dan 1,6 miljoen kijkers.

Molloten

Na het reguliere programma op NPO 1 schakelden ruim 1,1 miljoen 'molloten' over naar NPO 3 voor Moltalk, waar Margriet van der Linden en Chris Zegers napraatten over de aflevering. Holland's Got Talent, dat tegelijk met WIDM werd uitgezonden, wist 1,4 miljoen kijkers aan zich te binden. De spelshow Wie ben ik? die direct daarna werd uitgezonden had 1,1 miljoen kijkers.

Frans Bauer op zoek naar Babi Pangang

SBS6 vinden we pas terug op de negentiende en twintigste plek in de kijkcijferlijst terug. Hart van Nederland (646.000 kijkers) en Shownieuws (590.000 kijkers) moesten de avond redden voor John de Mol en co. Frans Bauer in China had weer een aardige achterban op de been gebracht. De volkszanger wist met zijn rondreis door het Aziatische land, waar hij op zoek is naar Babi Pangang, 1.287.000 kijkers te boeien.

Meer over:

Reageren