De TV van gisteren: Wie is de Mol? trekt 2.1 miljoen kijkers

7 februari 2016 07:51 | kijkcijfers | Door Televizier

© Screenshot NPO 1

Wie is de Mol? is al zes afleveringen oud, maar de show gaat steeds meer mensen boeien. 2.1 miljoen zagen de worstelingen op de Dominicaanse Republiek. 

Daarmee was de NPO-show te sterk voor Weet Ik Veel? op RTL 4. De kennisquiz van Linda de Mol deed het met 1.67 miljoen absoluut niet slecht. Toch lukt het De Mol niet om de mateloos populaire mollenjacht voorbij te streven.

Wie is toch de Mol?

Voor het eerst dit jaar scoort de show boven de 2 miljoen, vorige week zaten ze er met 1.93 miljoen al bij in de buurt. Maar echt leuk vonden de fans deze aflevering niet. De opdrachten waren wat abstract en de afvaller was best geliefd. En met nog twee afleveringen te gaan tot de finale zijn we nog geen concrete stap verder in de zoektocht naar de Mol.

Dat maakt de verdachtmakingen er alles behalve minder op.

En hey, kijk eens naar de achtergrond. Is Rop Verheijen dan misschien wel de Mol?

Of wellicht moeten de aanwijzingen verder van huis gezocht worden...

All you need blijft All You Need...

Na Wie Is De Mol? verloor NPO 1 de controle over de zaterdagavond. MolTalk wist 990.000 mensen te boeien, maar het gros van TV-kijkend Nederland zat klaar voor All You Need Is Love. 1.65 miljoen Nederlanders waren toe aan hun wekelijkse portie liefde en Robert ten Brink stelde niet teleur. Rode draad in dit seizoen is Roberts rondreis door Australië waarin hij iedere aflevering een andere familie herenigd. Dat dreigt wat voorspelbaar te worden.

Vervelend genoeg werden de opnames down under geplaagd door vliegen. Daardoor deed iedereen wat vreemd, meenden sommige meedogenloze kijkers.

Maar ach, love *is* all you need, toch?

Meer over