Kijkcijfers 24 november 2022

De TV van gisteren: Brazilië wint, maar kijkers ergeren zich vooral aan ‘aansteller’ Neymar

25 november 2022 09:03 | kijkcijfers | Door Esther Hut

Gisteravond draaide weer alles om het WK voetbal. Grootheden Brazilië en Portugal moesten aantreden voor hun eerste wedstrijd en wisten daar enorm veel kijkers mee te trekken. Maar ook Secret Duets had een prima avond.

De wedstrijd tussen Brazilië en Servië leek op papier misschien niet een hele interessante wedstrijd, maar toch zaten ruim 2 miljoen Nederlanders klaar om de Gele Kanaries in actie te zien, die uiteindelijk met 2-0 wonnen. Vooral sterspeler Neymar trok de aandacht, alleen dan niet in positieve zin. De voetballer staat bekend om zijn schwalbes en ook gisteravond liet hij zich naar hartenlust op de grasmat vallen, tot ergernis van de kijkers.

Secret Duets

Naast al het voetbalgeweld bleef Secret Duets prima overeind. 845.000 kijkers zagen onder andere Bonnie St. Claire, Tim Douwsma en Robin Martens opduiken op het podium, maar veel indruk maakten die nog niet. Veel kijkers laten weten toch het liefst naar Jamai te kijken in het laatst duet.

De Oranjewinter

Ondanks de latere uitzendtijd van 22:45 uur was Op1 ook gisteravond de best bekeken talkshow met 905.000 kijkers. Daarop volgde Beau met 800.000 en De Oranjewinter met 781.000. Bij die laatste werd een grote Louis van Gaal-taart binnengebracht en dat leidde tot nogal wat hilariteit.

Meer over