De TV van gisteren: Youp verslaat nipt dansende BN'ers

Youp van 't Hek speelde zijn meest recente theatershow Licht op NPO 1 en trok daarmee 1,35 miljoen kijkers. Dance Dance Dance op RTL 4 kwam daar net achteraan met 1.29 miljoen belangstellenden.

Het was de eerste theatershow van Youp van 't Hek na zijn hartoperatie en dat leverde volgens velen een mooie voorstelling op.

Die 'azijnzeikerds' vielen vooral over het toch bekende taalgebruik van de cabaretier.

Dance, Dance, Dance

Het niveau van Dance, Dance, Dance was wederom behoorlijk hoog. Miss Nederland Zoey Ivory kreeg zelfs de eerste 10 met haar Janet Jackson-optreden. Al steekt het de kijkers een beetje dat er dit jaar een aantal deelnemers is (Zoey, Marnix, Kaj) met een dansachtergrond. Zie daar als echte amateur maar eens tegenop te boksen.

Wedden dat ik het kan

Kroongetuige leverde kijkers in. Het RTL 4-programma met Monic Hendrickx en een blik Bn'ers dat een Zweedse moord moet oplossen kwam in de tweede aflevering uit op 660.000 kijkers. Dat waren er vorige week nog 780.000. Wedden dat ik het kan op SBS 6 scoorde helemaal onder de maat. De show doet het ditmaal zonder Sylvie Meis en Jeroen van der Boom kwam niet verder dan 387.000.

Meer over:

Reageren