De TV van gisteren: Zondag Met Lubach raakt gevoelige snaar bij 937.000 kijkers

9 oktober 2017 08:18 | kijkcijfers | Door Televizier

© Merlijn Doomernik / VPRO

Arjen Lubach pakte in zijn wekelijkse show Zondag met Lubach alternatieve geneeswijzen aan en dat zorgde voor veel ophef.

Volgens Zondag met Lubach is het onzin dat alternatieve geneeswijzen vergoed worden in aanvullende pakketten omdat het 'onbewezen ideetjes' zijn. Normaal gesproken krijgt de presentator veel bijval voor zijn programma, maar niet in dit geval. Onder zijn kijkers zijn zo te zien bovenmatig veel gebruikers van alternatieve geneeswijzen.

Heel Holland bakt

Best bekeken programma van deze zondagavond was Heel Holland bakt met bijna 2,5 miljoen kijkers. De bakkers moesten aan de slag met malakoffs en nougatine-bouwwerken en op het eind moest Nico naar huis. Maar de show werd gestolen door Robèrt en Janny die samen in een roeiboot de overkant van een slootje moesten zien te bereiken.

Hotel Romantiek

Miljoenenjacht kwam ook boven de 2 miljoen kijkers uit en de dramaserie Meisje van plezier deed het wederom geweldig met bijna 1,4 miljoen kijkers. Het tot nu toe wat tegenvallend scorende  Hotel Romantiek kwam eindelijk boven de 1 miljoen kijkers uit. Het was de laatste aflevering en we kunnen gerust stellen dat dit romantische avontuur een doorslaand succes was voor veel deelnemers.

Meer over