Kijkcijfers 30 oktober 2022

De TV van gisteren: Kijkers genieten van Israel van Dorsten in Boerderij van Dorst

31 oktober 2022 08:57 | kijkcijfers | Door Esther Hut

© BNNVARA

Boerderij van Dorst is terug! Raven van Dorst ontving in de eerste aflevering Jaimie Vaes en Israel van Dorsten op de boerderij, maar die trokken nog niet bijster veel kijkers. Ondanks dat waren kijkers wel erg lovend over de openhartige Israël.

De boerderij moet natuurlijk verder opgeknapt worden, dus lang hoefden we gelukkig niet te wachten op een nieuw seizoen van Boerderij van Dorst. Hoewel Jaimie en Israel allebei natuurlijk iets heftigs hebben meegemaakt, kon het contrast haast niet groter zijn tussen de twee. Jaimie vertelt natuurlijk het een en ander over haar relatie met Lil’Kleine. Ook Israel is tijdens het opbouwen van een nieuw kippenhok bijzonder openhartig over zijn verleden maar ook over zijn huidige leven. Hij weet dan ook meteen de harten van veel kijkers te stelen.

Chansons!!

Chansons had juist de laatste aflevering van het seizoen. En met 970.000 kijkers was dat een prima afsluiting. Matthijs van Nieuwkerk en Rob Kemps namen de kijkers mee naar de laatste paar mooie stops in Parijs. Kijkers kunnen dan ook niet wachten op een nieuw seizoen.

Code van Coppens

Five Live komt na een aantal weken niet meer in de lijst van 25 best bekeken programma’s voor, ook gisteravond wist de serie van Linda de Mol nog maar 337.000 kijkers te trekken. Alhoewel de mensen die nog kijken erg positief zijn over de serie. SBS heeft met Code van Coppens een betere troef in handen. De tweede aflevering met Kees van der Spek en Kim-Lian van der Meij trok 506.000 kijkers en die vonden het duo hilarisch.

Weet Ik Veel

Beau van Erven Dorens wist de zondagavond voor zich te winnen. Ruim 1,2 miljoen kijkers keken naar Weet Ik Veel. Postcode Loterij Een Tegen 50 deed het ook goed, daar bleven nog ruim een miljoen mensen hangen. Renze op Zondag kon rekenen op 479.000 kijkers.

Meer over