De Week van Filemon maakt nette start

Gisteravond begon Filemon Wesselinks met een nieuw seizoen van De Week van Filemon van start. 347.000 kijkers waren daar getuige van.

Voor De Week van Filemon volgde Filemon actrice Georgina Verbaan een aantal dagen. Zij bleek zeer openhartig: zo onthulde ze veel drugs te hebben gebruikt, erg depressief te zijn geweest en dat ze het plezier in het acteren eigenlijk kwijt was. “Maar ik kan nou eenmaal niets anders”, vertelde ze.

Ook bijzonder aan het programma is dat Filemon zijn cameraman en geluidsman heeft gedumpt; hij filmde alles zelf.

Je Zal Het Maar Zijn

Je Zal Het Maar Zijn trok met  419.000 kijkers net wat meer bekijks. Sophie Hilbrand had een openhartig interview met Peter Jan Rens en zijn 42 jaar jongere vriendin Virginia. Het was duidelijk geen liefde op het eerste gezicht, zo vertelde Virginia: “Ik dacht: wat een oude flodder in die oude kleren. Wat een vieze oude man.''

Praatcijfers: Goede Tijden, Slechte Tijden

Goeden Tijden, Slechte Tijden is nog steeds het gesprek van de dag. Dit keer ging het niet over de parachutesprong en de dood van Mike, maar over Aysen en Danny. Het lijkt nu eindelijk uit te komen dat Aysen Danny van de trap heeft gegooid, maar Aysen liegt de heleboel weer bij elkaar.

Jan Kooijman twitterde hierover:

GTST-fan Nikki reageerde daarop: "Jammer dat je niet effe langs kan flitsen om de waarheid te vertellen aan je 'broer'."

Reageren