Dokter Tinus razend populair met 1,1 miljoen kijkers

SBS 6 had gisteren een meer dan succesvolle avond: de start van de programma's Dokter Tinus en Waar is de Mol trok veel bekijks.

De prime time avond van SBS begon al fijn met het warmmakertje Het Recept van Dokter Tinus. Het kijkje achter de schermen van de populaire serie trok 473.000 kijkers. De echte klapper kwam met de start van het tweede seizoen van Dokter Tinus. Maar liefst 1.140.000 keken naar de stijve huisarts en de excentrieke dorpelingen uit Wourkem.

Oprah en Lindsay Lohan

Helaas was het een tegenvallende avond voor TLC. Zij zonden om 21:00 uur het langverwachte interview Oprah's Next Chapter: Lindsay Lohan uit. Het gesprek hield slechts 40.000 kijkers aan de buis gekluisterd. Dat kwam op zich niet onverwacht; destijds deed het grote interview met Lance Armstrong het ook niet al te best.

Praatcijfers: Waar Is De Mol?

Ook Johnny de Mol had een sterke start op SBS. Zijn programma Waar Is De Mol? trok 993.000 kijkers. Ook op Twitter werd er positief gereageerd op de reis van Johnny en René van der Gijp.

Helaas is dit wel het laatste seizoen van Waar Is De Mol? Johnny de Mol stapt over naar RTL, waar het format niet meer te zien zal zijn.

Reageren