Dramatisch verlies voor zaterdagavond van SBS

Verliefd op Ibiza en Welkom bij de Kamara's, de paradepaardjes van SBS 6 op zaterdag verloren een groot deel van hun kijkers.

Welkom bij de Kamara's kreeg de grootste klap. Slechts 333.000 mensen namen nog de moeite te kijken hoe BN'ers in de maling worden genomen in donker Afrika. Dat is bijna een halvering ten opzichte van vorige week. Verliefd op Ibiza zakte met 100.000 kijkers naar 482.000. Dat zijn treurige cijfers voor SBS.

Holland's Got Talent

Holland's Got Talent was wederom het best bekeken programma en besproken programma op zaterdag, al verloor het RTL 4-programma wel ten opzichte van vorige week: van 2,3 miljoen naar bijna 2 miljoen. In de talentenjacht werd het deelnemersveld in een keer gehalveerd van 64 naar 32. Dat deden Gordon, Chantal en Dan op basis van foto's en veel kijkers begrepen dat niet helemaal.

Ook de vorige week door Gordon beledigde Aziatische meneer haalde de liveshows niet.

Overspel

Wat alle tv-kijkers deden op deze zaterdagavond is een raadsel want ook Overspel op Ned. 1 verloor kijkers. De serie zakte naar net onder het miljoen, een dikke 200.000 kijkers verlies. Er werd wel veel gepraat over Overspel en dan vooral over het weinig expressieve gezicht van Iris (Sylvia Hoeks).

Meer over:

Reageren