Kijkcijfers dinsdag 19 april 2022

De TV van gisteren: Dwars door de Lage Landen alweer de beste op primetime

20 april 2022 09:09 | kijkcijfers | Door Irma Tomas

© De Chinezen
Dwars door de Lage Landen op NPO 2 blijft op dinsdag het populairste tv-programma. De drie wandelende Vlamingen trokken 1,1 miljoen kijkers. Alleen het Journaal en Half Acht Nieuws waren populairder. 

Arnout Hauben en zijn vrienden Philippe Niclaes en Ruben Callens lopen in acht afleveringen van Oostende aan de Vlaamse kust naar Pieterburen in het noorden van Nederland. Onderwijl houden ze gezellige gesprekjes met mensen die ze tegenkomen. Ingewikkelder dan dat is het niet. Maar het is genoeg.

De Rijdende Rechter

Ook De Rijdende Rechter en De Avondshow met Arjen Lubach kwamen over de 1 miljoen kijkers heen. In De Rijdende Rechter nam de 26-jarige Julia het op tegen haar huisbaas. Volgens Julia had haar woning een ernstig gebrek aan onderhoud maar de huurbaas vond dat het juist Julia zelf was die de boel had laten verslonzen. Een ernstig conflict maar kijker Marc had meer oog voor de presentatrice. 

Married at First Sight

Dinsdag is natuurlijk ook Married at First Sight-dag. Het trouwprogramma waarin de meeste stellen weer zullen scheiden, trok deze week 949.000 kijkers. Voor de meeste stellen is er geen hoop meer, maar voor een aantal ziet het er wel goed uit. Rowan en Astleigh en Sonny en Dylan lijken toch echt een match made in heaven. 

Astleigh koopt zelfs lingerie voor Rowan. 

Meer over